YinpowerHar du behov for at mærke dig selv, at finde hjem? 
Eller er du stiv som et bræt og har svært ved at nå dine tæer? 

Yinpower er en langsom og meditativ træningsform med rødder i yinyoga, hvor du arbejder med at skabe overskud i hverdagen ved at styrke din fordøjelse, din udrensning og din nattesøvn. Desuden er Yinpower en vej til at skabe øget flow, mere bevægelse i leddene og styrke og hydrere bindevævet. Det sker gennem lange, dybe stræk og sammenpresninger - du arbejder i siddende og liggende stillinger i 2-5 minutter. Den relativt lange tid i stillingerne kombineret med en aktiv, fokuseret vejrtrækning, er med til at skabe et dybere stadie af afspænding og eftergivenhed - i både krop og sind, hvorved nervesystemet falder til ro og  mængden af stresshormoner i kroppen reduceres.

Yinpower er en indadvendt praksis, hvor du får mulighed for at sænke tempoet, søge indad og være med det som måtte dukke op; fysiske fornemmelser i kroppen, følelsesmæssige reaktioner og energiskift. Du byder det hele velkommen.

Yinpower er for alle og kan med fordel benyttes som et supplement til din daglige træning, eller som en måde at skifte gear i en ellers travl hverdag. 

Sauna & Yinpower - i Sofiebadet
Glæd dig til efter sommerferien, hvor du onsdag aften kan lande dagen med  en times yinpower og en tur i saunaen i det smukke, historiske badehus på Christianshavn. 

Hvis du ønsker det, kan du også booke mig til private Yinpower-sessions. Det kan enten være 1:1 hos dig eller mig. Eller det kan være, at I er en gruppe, som har et lokale vi kan være I. Kontakt mig endelig hvis det skulle have interesse.