Har du behov for at mærke dig selv, at finde hjem? 

Eller er du bare stiv som et bræt og har svært ved at nå dine tæer? 

Så kan yinyoga være noget for dig!

Yinyoga er en mere langsom og meditativ yoga end andre yogastilarter. Det er en indadvendt praksis, hvor du får mulighed for at sænke tempoet, søge indad og være med det som måtte dukke op; fysiske fornemmelser i kroppen, følelsesmæssige reaktioner og energiskift. Vi byder det hele velkommen.

I Yinyoga arbejder vi med at skabe mere bevægelse i leddene og styrke bindevævet gennem lange, dybe stræk og sammenpresninger - vi er ofte i de siddende og liggende stillinger i 2-5 minutter. Den relativt lange tid i stillingerne kombineret med en aktiv, fokuseret vejrtrækning, er med til at skabe et dybere stadie af afspænding og eftergivenhed - i både krop og sind, hvorved nervesystemet falder til ro og  mængden af stresshormoner i kroppen reduceres.

Yinyoga er for alle og kan med fordel benyttes som et supplement til din daglige træning, eller som en måde at skifte gear i en ellers travl hverdag. 

Yinyoga - Workshop i Absalon - Lørdag d. 12.2. og lørdag d. 26.3. kl. 10-12 afholder jeg en Yinyoga-workshop. For at deltage kan du enten købe din billet online og dermed være sikker på at få en plads, eller du kan købe den i baren før vi starter. For køb online skal du blot klikke her.

Hvis du ønsker det, kan du også booke mig til private yinyoga-sessions. Det kan enten være 1:1 hos dig eller mig. Eller det kan være, at I er en gruppe, som har et lokale vi kan være I. Kontakt mig endelig hvis det skulle have interesse.